"Колос" передав Національній поліції автомобіль

271 12.07 2022   17:17
Фото - Денис Руденко, Footboom

2 липня президент ФК "Колос" Андрій Засуха передав у Білоцерківське районе управління поліції, Головного управління Національної поліції в Київській області новий автомобіль марки Renault Logan. 

Цим подарунком наш клуб та особисто президент Андрій Засуха вкотре продемонстрували свій патріотизм та єднання з державою. 

"Всі знають, що Україна зараз переживає важки часи і тому підтримувати державу, як ЗСУ так і національну поліцію, нині вкрай важливо. Дякувати Богу та нашим ЗСУ, у нас сьогодні така можливість є, тому ми допомагали і будемо допомагати і надалі, як можемо", - сказав президент "Колосу" Андрій Засуха. 

Нагадаємо, що ФК "Колос" з перших днів військової агресії росії зайняв активну громадську позицію та всіляко допомагає як ЗСУ, так і цивільному населенню. Зокрема, нашим військовим раніше було передано 3 позашляховики, 9 автомобілів різного плану (вантажівки, позашляховики), сотні тисяч гривень грошової допомоги та багато іншого. Також було видано десятки тон гуманітарної допомоги для вимушених переселенців.

Читайте также: Ярослав Вишняк: "З розумінням ставимось до помилок гравців "Колосу" (Відео)

Популярные новости