Ярослав Мартинюк: "Погодився одразу перейти у "Металіст 1925", як тільки з'явилася пропозиція"

385 11.07 2022   08:36
Официальный сайт "Металлиста 1925"

Новачок "Металіста 1925" Ярослав Мартинюк дав перше інтерв'ю клубній пресслужбі у якості гравця харківської команди.

 

Ярославе, вітаємо тебе з тим, що ти став гравцем "Металіста 1925". Які емоції від підписання і як взагалі у тебе виник варіант з цим клубом? Чи одразу погодився на пропозицію?

 

- Перше за все - дякую за привітання. Погодився я одразу, як тільки з'явилася така пропозиція. Знаю багатьох футболістів тут.  З ними безпосередньо зустрічався на футбольному полі або грав у команді одній. Знаю тренера, знаю його вимоги. Тобто мене тут все влаштувало і я погодився приїхати в "Металіст 1925". 

 

- Ти грав проти "Металіста 1925" у минулому сезоні. Що можеш сказати про цю команду, з точки зору ще до того, як ти став її гравцем?

 

- Вони грають у дуже цікавий і швидкий футбол. Тренер вимагає грати швидко, мені подобається такий футбол. Я прийшов, сподіваюсь, що своїми вміннями та досвідом я допоможу цій команді.

 

- Для тих вболівальників "Металіста 1925", які стежать тільки за своєю командою, можеш, будь ласка, розказати про себе, як про гравця? На яких позиціях грав, які позиції можеш закрити? На якій грати найзручніше? Які в тебе сильні риси, як у гравця?

 

- Закрити багато позицій можу, але на позиціях потрібно грати. Я опорний півзахисник, нижній опорний півзахисник. Тобто, відповідаю за відбір м'яча і, будемо так говорити, за конструктив в атаці. Що я можу ще сказати? Вчився у спортінтернаті львівському. Сам родом з Вінницької області. Пограв у багатьох командах в Україні і закордоном і прийшов у сім'ю "Металіста 1925".

 

- Ти сказав, що можеш м'яч відібрати. Тобто, якщо йти повз тебе з м'ячем, який купив для дитини, то краще обійти стороною?

 

- Можливо, краще обійти (сміється, - прим.).

 

- Період від 24-го лютого до того моменту, як ти прибув у розташування "Металіста 1925", як ти проживав його?

Читайте также: "Металіст 1925" підписав 33-річного українського півзахисника

 

- Я проживав на Заході України, там, будемо так говорити, відносно спокійно. Знаю, що зараз дуже багато вболівальників з різних команд зараз воюють на фронті. Це дуже важка ситуація для нашої держави. Надіюся, що в майбутньому ми звичайно, що переможемо. Ми цього всі чекаємо. У мене троє дітей, я можу поїхати з країни. Але я цього не буду робити до переможно кінця. наша держава має перемогти і я маю відсвяткувати з нашою державою.

 

- Ти вже встиг потренуватися деякий час з "Металістом 1925". Зараз важка робота, закладається "фундамент" фізичної підготовки. Тим не менше, які враження від тренувального процесу?

 

- Враження тільки позитивні. Тренер вимагає, тренер підказує. Нам треба було починати. Ми чотири місяці нічого... Ну як нічого, тренувалися самі, але безпосередньо, якщо ми вже знаходимося в команді, то треба налаштовуватися на важку працю.

Популярные новости