Юрій Батюшин: "Я ввійшов в історію "Металіста 1925"

383 03.07 2022   12:44
Фото - Денис Руденко, Footboom

Юрій Батюшин, у якого закінчився контракт з "Металістом 1925", в коментарі пресслужбі клубу оцінив період проведений в команді.

- Юрій, півтора роки ти провів у складі "Металіста 1925". Як можеш оцінити цей період у своїй кар'єрі?

- Ці півтора роки, які я провів у "Металісті 1925", оцінюю дуже позитивно. Хороший етап, було максимально багато гарних емоцій. Починаючи від виходу до УПЛ та закінчуючи вже безпосередньо матчами в Прем'єр-лізі на домашньому стадіоні, коли приходили  вболівальники. Це було дуже класно. 

- Саме в складі "Металіста 1925" ти дебютував в УПЛ, забив перший гол команди в "еліті". Що ці моменти означають?

- Так, дебютував в УПЛ, забив перший гол команди. Це була дуже яскрава подія, вона залишиться яскравим спогадом про цю команду. Ввійшов в історію "Металіста 1925". Про цей клуб залишаються тільки гарні спогади, враження. Можу сказати тільки добрі слова про команду, починаючи від охоронця на базі і до головного тренера.

- Що можеш побажати клубу та вболівальникам на прощання?

- Клубу можу побажати тільки розвитку. Ще далі. Я знаю, що в них амбіційні завдання, цілі. Дуже шкода, що війна зіпсувала всі плани. Але, думаю, що клуб витримає та прорветься далі. Бажаю тільки успіхів. А вболівальникам бажаю мирного неба над головою. Залишатися живими, здоровими та бути людьми.

Читайте также: Виконавчий директор "Металіста 1925" - про кадрову та фінансову ситуацію, про старт нового сезону
Популярные новости