Ярослав Вишняк: "Вернидуб, Григорчук, Кучук, Луческу, Йовічевіч, Скрипник вміють працювати з молодими"

248 30.06 2022   14:31
FootBoom

Наставник "Колосу" Ярослав Вишняк в коментарі телеканалу "Футбол" поділився думкою щодо зменшення кількості легіонерів в українському футболі.

- Зараз непогані легіонери були у Полтаві, в Дніпрі, в Зорі, у Шахтарі, звичайно. Трохи менше їх було в Динамо. Але, знову ж таки, не можна сказати, що там лише одні легіонери грали. Немає таких клубів, у нас всюди були українські гравці. Були клуби, де легіонери допомагали їм грати, це моя особиста думка. Але такої залежності від легіонерів, як була, наприклад, у 2014 році, коли поїхали легіонери, і ми казали, що все пропало, немає.

Потихеньку з'явилися наші українські гравці, зараз багато гравців поїхало за кордон. Зараз ми всі вболіваємо за збірну, всім подобається якість гри. Видно, що у нас є футболісти, які вміють працювати з м'ячем, знають, що робити на полі. У чомусь програєш, а в чомусь це буде плюс для нашого футболу.

Подивіться, які тренери залишилися працювати. Вернидуб, Григорчук, Кучук, Луческу, Йовічевіч, Скрипник. Це люди, які вміють працювати з молодими гравцями. Можливо, в цьому є плюс і з'являться нові гравці, якими ми так само будемо пишатися, - цитує Ярослава Вишняка "Футбол NEWS".

Читайте также: Ярослав Вишняк: "Нам не можна боятися весь час - треба згадати людей на передовій"
Популярные новости