Словенський хавбек "Минаю": "Я дав згоду повернутися в Україну - 1 липня розпочну підготовку"

341 26.06 2022   12:41
Официальный сайт "Миная"

Новачок "Минаю" - словенський хавбек Ловро Грайфонер в коментарі ТК "Футбол" висловився щодо повномасштабної агресії рф против України та розповів про свої плани в новому сезоні.

- Я з оптимізмом відреагував на новину про старт УПЛ. Переконаний, що футбол може стати світлим промінцем у ці часи. Вірю, що за якийсь час на трибуни зможуть повернутися фанати.

Після початку війни я завжди був на зв'язку з одноклубниками, тренером та спортивним директором. На жаль, я не знаю української мови, але це поки що. Я справді дав згоду повернутися в Україну та грати за "Минай". 1 липня розпочну підготовку з командою. До війни я провів у "Минаї" лише місяць, але за такий час уже відчув себе частиною сім'ї. Я навіть не думав про інші варіанти і чекав на можливість повернутися в Україну.

Знаю, що Словенія надавала військову допомогу Україні. Я дуже зрадів, коли Україна набула статусу кандидата на членство в ЄС. Це важливе та показове рішення у контексті війни, – цитує Грайфонера "Футбол NEWS".

Нагадаємо, Ловро Грайфонер – 22-річний хавбек, може зіграти в центрі, на фланзі та у опорній зоні. Народився в Маріборі, і саме за флагмана словенського футболу грав на молодіжному рівні. Взимку 2020 року перейшов у команду елітного дивізіону країни – "Алюміній". Останній сезон проводив у складі лідера Першої ліги Кіпру – "Акрітас".

Читайте также: "Металіст" - "Ботев" (Болгарія) 1:2. Відеоогляд матчу

Популярные новости