Найкращий бомбардир "Металіста": "Харків – це перлина України"

509 15.06 2022   23:33
metalist.ua

Медіа-департамент футбольного клубу "Металіст" поспілкувався з найкращим бомбардиром Першої ліги минулого сезону Матеусом Пейшото.

— Матеусе, як тобі минули останні три місяці?

— Я провів цей період у Бразилії і він був дуже важким для мене, адже довелося відновлюватися після травми, отриманої під час підготовки до сезону. Я знову почав грати лише кілька днів тому і дуже щасливий. Моя сім'я відіграла важливу роль у цьому процесі. Також вдячний клубу "Сеара", в якому я зараз перебуваю. Тут мені надали всі умови, щоб я зміг одужати від травми і знову грати.

— З ким із "Металіста" підтримуєш зв'язок?

— Часто спілкуюся з Демченком, Бодєю (Богдан Порох, — прим.), Ріаскосом, а також з віце-президентом Євгенієм Красніковим. Але шалено сумую за всіма хлопцями з клубу, адже ми встигли стати однією великою родиною.

— Для вболівальників жовто-синіх ти став одним із символів відродженого "Металіста". Напевно, вони цікавляться, як у тебе справи?

— Так, я маю багато повідомлень від фанатів, особливо в Інстаграмі. Завжди намагаюсь звертати увагу, відповідати. Намагаюся казати, що скоро все прийде в норму і все буде гаразд. Ми переживаємо важкий час, але ми обов'язково виберемося з цього і знову будемо разом. Я люблю Харків! Я хочу повернутися до "Металіста" і до Харкова, адже ми з сім'єю встигли закохатися в це місто та людей, які в ньому живуть.

— Чим вам запам'ятався Харків та Україна?

— Україна — величезна, яскрава країна, сповнена людьми з великими серцями. Ці люди зберігають у собі життєрадісність, попри всі негаразди. А Харків – це перлина України. З першого погляду мене підкорило це місто і, звичайно, його головний стадіон. Футбол на "Металісті" - це пристрасне видовище. Стадіон завжди був сповнений днів матчів і відчайдушно підтримував нашу команду. Я найбільше хочу, щоб усе це якнайшвидше закінчилося, ми повернулися і знову радували мешканців України та харків'ян. Я сумую і впевнений, що скоро ми всі будемо разом!

Читайте также: Евгений Красников - о планах "Металлиста", УПЛ и Ярославском
Популярні новини