Мірча Луческу: "Було б непогано створити спільну команду з гравців "Шахтаря" та "Динамо", які тренуватимуться та гратимуть у Бухаресті перед матчем з Шотландією"

112 28.03 2022   16:23
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу запропонував цікаву ідею.

"Знаю, багато хто скаже, що одні люди воюють, а інші грають у футбол. Але кожна людина може боротися особисто, вона може зробити все можливе, щоб допомогти чи підтримати тих, хто залишився в Україні. Виступ на полі може підбадьорити та надихнути багатьох.

Я розповів Українській асоціації футболу про свої думки. Вважаю, що було б гарною ідеєю створити спільну команду з гравців "Шахтаря" та "Динамо", які тренувалися б та грали у Бухаресті перед матчем плей-оф чемпіонату світу України проти Шотландії, який відбудеться у червні.

Хочу, щоб гравці збірної України сформували команду, яка б тренувалась і грала б товариські матчі проти клубів, які не беруть участь у європейських змаганнях. Гравці "Динамо" знаходяться під Львовом, там тренуються. Щодня мої помісчники надсилають мені відеозаписи тренувань. Я лише просив їх підтримувати фізичну форму, трохи побігати і ходити в спортзал", - цитує Луческу The Guardian.

Читайте также: Мілевський залишається у Києві: "Усі – красені, всі разом"
Популярные новости