Юрій Вірт: "Готуватимемося до гри проти "Ворскли" у Львові"

361 19.02 2022   21:52
"Верес"

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт розповів клубній пресслужбі про деталі підготовки команди до першого у новому році офіційного матчу УПЛ - проти полтавської "Ворскли".

- Сьогодні ми повертаємося до України. Завтра уся команда отримає один вихідний. А у понеділок ми розпочинаємо тижневий цикл цілеспрямованої підготовки до гри у Полтаві. Готуватимемося до цієї гри у Львові. Упродовж п'яти днів тренуватимемося там на полі зі штучним покриттям. У п'ятницю потягом зі Львова вирушимо до Полтави. 

Прекрасно розуміємо, що в цю пору року у Рівному нам ніде тренуватися. Тому я прийняв таке рішення - готуватися там, де є відповідні умови. Наразі це Львів. Цей тижневий цикл проведемо саме там.

Якщо погода покращиться, будуть готові до тренувань поля - зможемо тренуватися у Рівному. Якщо ні - зараз розглядаємо ймовірність підготовки до виїзного поєдинку проти "Миная" в Ужгороді. Те саме стосується і найближчого домашнього матчу - проти чернігівської "Десни". - резюмував Вірт.

Нагадаємо, що перший офіційний матч у новому році "червоно-чорні" проведуть 27-го лютого у Полтаві проти "Ворскли". Початок - о 14:00. А перший домашній поєдинок після відновлення чемпіонату рівняни зіграють проти "Десни". Базова дата гри - 12-го березня.

Читайте также: Товарищеский матч. "Верес" - "Мактаарал" (Казахстан) 1:0. Победная точка
Популярные новости