Контрольний матч. "Дніпро-1" - "Согдіана" (Узбекистан) 1:1. Бразильсько-іспанський трикутник

160 12.02 2022   18:30
Официальный сайт "Днепра-1"

"Дніпро-1" - "Согдіана" (Узбекистан) 1:1

Голи: Гуаль 47 - Норхонов (26, з пенальті).

"Дніпро-1": Юрчук (Кінарейкін, 76), Лучкевич, Адамюк, Попов, Демиденко, Соловйов, Рубчинський, Піхальонок, Пірес (Ківінда, 46), Білл, Гуаль.

Попередження: Норхонов (71), Лучкевич (75), Оріфов (76), Халілов (86).

"Дніпро-1" у другому матчі ігрового дня, 12 лютого, - проти віце-чемпіона Узбекистану вийшов напівмолодіжним складом. Також вболівальники вперше побачили новачка команди - бразильського вінгера Феліпе Піреса, який разом з Біллом і Гуалем склав бразильсько-іспанський атакуючий трикутник

"Согдіана" зуміла відкрити рахунок вже після того, як перший тайм сягнув свого екватору – Соловйов зачепив суперника у власному карному майданчику, і Норхонов реалізував пенальті.

На самому початку другого тайму дніпряни відновили рівновагу. Чудова комбінація за участю Рубчинського і Білла завершилась виходом сам на сам із голкіпером Гуаля, і іспанець, нарешті, відкрив лік своїм голам за "Дніпро-1".

В цілому дніпряни показали дуже непогану і якісну гру у другому таймі, хоча при цьому суперники були значно свіжішими. У підсумку вперше спортклубівці не зуміли перемогти у цьому році на зборах – 1:1.

Читайте также: Ігор Когут: "Мені сподобалося грати на позиції опорника"
Популярні новини