"Минай" оголосив про підписання Юрія Коломойця та Олександра Бандури

462 02.02 2022   11:27
Официальный сайт "Миная"

"Минай" сьогодні, 2-го лютого, оголосив про підписання перших новачків під час зимової паузи в сезоні - Юрія Коломойця та Олександра Бандури.

Юрій Коломоєць – 31-річний гравець, за позицією – нападник. Вихованець криворізького футболу. Має величезний досвід ігор на вищому рівні: грав за молодіжні команди "Кривбасу", "Гірник", "Олександрію", "Ворсклу", "Волинь". Пограв і за кордоном – в угорському "МТК" та естонський "Левадії". Останній клуб – житомирське "Полісся", де  в цьому сезоні зіграв 12 матчів та забив 2 голи.

Свого часу Коломойця викликали у національну збірну України – він дебютував у товариському матчі проти Словаччини в листопаді 2017-го року.

Олександру Бандурі – 35 років. Вихованець сумського футболу. Має величезний досвід ігор на вищому рівні: грав за "Суми", "Таврію", донецький "Металург", кам’янську "Сталь", "Львів". Фіналіст Кубку України в сезоні 2011/2012. Останній клуб – львівський "Рух". В цьому сезоні він 6 разів виходив у основі цього клубу в матчах УПЛ, в тому числі і в матчі проти "Минаю". 

Зазначимо, що обидва футболісти вже тренуються з "Минаєм" в Туреччині, та готуються до другої частини чемпіонату України.

Читайте также: "Минай" покинули два гравці

Популярные новости