Андрій Павелко: "В послугах Ріццолі зацікавлена КОНКАКАФ - у його вільний час"

882 26.01 2022   09:15
Официальный сайт УАФ

Президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook поділився думкою про роботу куратора українських арбітрів Ніколи Ріццолі, та можливість його залучення до співпраці з КОНКАКАФ.

- Залучивши в команду УАФ всесвітньо відомих спеціалістів, ми отримали нові можливості для росту і налагодження партнерства на найвищому міжнародному рівні. Зокрема, такі додаткові можливості з’явилися після призначення куратором українських арбітрів Ніколи Ріццолі. Зараз Нікола в Києві стежить за проходженням рефері УПЛ тесту ФІФА. А згодом поїде на збір з нашими арбітрами в Туреччину, де продовжить роботу з розвитку футбольного арбітражу України. Разом з тим, його досвід і знання привернули увагу наших партнерів з Concacaf - Конфедерації футболу країн Північної і Центральної Америки і зони Карибського моря.

Сьогодні отримав листа від Concacaf з проханням дати згоду на те, щоб Нікола, на час пошуку нового керівництва Комітету арбітрів Конфедерації, у вільний від своїх обов’язків в УАФ час, консультував їх рефері щодо поточних робочих питань. Оскільки така співпраця відбуватиметься виключно дистанційно і не заважатиме Ріццолі виконувати свої обов’язки в Комітеті арбітрів УАФ, а також дасть нам нові можливості для розширення комунікації з Concacaf, то можу тільки підтримати її. І сьогодні мав нагоду зустрітися з Ніколою, обговорити це питання і важливі для нас питання підготовки рефері та розвитку українського арбітражу загалом. Чудово розуміємо, наскільки це класний фахівець, тому важливо максимально ефективно використовувати його досвід в Україні, а також використати на користь УАФ інтерес до його роботи з боку світової футбольної спільноти.

Впевнений, що майбутній збір у Туреччині, до якого вже готуються всі наші рефері, і на якому працюватиме Ріццолі, а також поява вже третього фургону VAR серйозно додасть українським арбітрам напередодні продовження сезону 2021/22. Що в свою чергу сприятиме новим досягненням наших рефері на європейському і світовому рівні. Чекаємо продовження чемпіонату і бажаю потужній команді Комітету арбітрів УАФ на чолі з Ніколою Ріццолі і Лучано Лучі нових досягнень на міжнародній арені! – зазначив Павелко.

 

Читайте также: Победители 1-го промежуточного этапа Конкурса прогнозов Премьер-лиги 2021-2022

Популярные новости