Михайло Кополовець: "Шаран – не той тренер, який просто прийде себе "палити"

1904 08.01 2022   13:48
Фото - pmg

Колишній футболіст та спортивний директор "Минаю" Михайло Кополовець прокоментував для Footboom імовірне призначення Володимира Шарана на посаду головного тренеру команди. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що це питання вже фактично вирішене, а сам Шаран хоче взяти до себе на нове робоче місце деяких гравців з "Олександрії" плюс свого колишнього асистента.

"Шаран – тренер дуже досвідчений і зрозуміло, що якщо він прийшов у команду, то не просто так – він, скоріш за все, висунув для себе певні умови. Це тренер з величезним досвідом работи, тим більш, що він вже був у Ужгороді, і йому там все знайоме.

Я знаю добре Володимира Богдановича, впевнений, що якісь моменти в команді він, безумовно, наладить. Тим більш, що міняти в команді багато чого треба. І він, скоріш за все, це обговорював з президентом клуба, зокрема питання збільшення бюджету, що однозначно треба робити. Шаран – не той тренер, який просто прийде себе "палити". Якщо він туди йде, значить з керівництвом они, скоріш за все, про щось домовилися. Та й президент "Минаю", запрошуючи такого фахівця, розумів, що під нього потрібні певні умови", - сказав Кополовець.

Нагадаємо, що осінню частину сезону "Мінай" завершив на 15-му місці в УПЛ. Попереднім наставником команди був Ігор Леонов, який залишив свою посаду після початку зимової паузи.

Читайте также: Владимир Шаран: "Я — главный тренер "Миная"? А утром читал, что назначили Пучкова"

Популярные новости