Дмитро Кравченко: "Ніхто не нагнітає ситуацію перед матчем з "Колосом"

936 03.12 2021   14:58
Фото - Денис Руденко, Footboom

Півзахисник "Металіста 1925" Дмитро Кравченко розповів клубній пресслужбі про підготвку команди до протистояння з "Колосом".

- Мабуть, можна й не згадувати, що в команди зараз не досить приємна серія. Як тренуватися на фоні того, що останні матчі не дуже вдалими вийшли?

- Так, якось в нас підзатягнулася ця смуга без перемог. Я думаю, що нам лишається тільки працювати, тренуватися, виходити та перемагати. Тільки так ми можемо перевернути цю ситуацію.

- Як йде підготовка до матчу з "Колосом"?

- Підготовка відбувається, як завжди. Наш звичний тренувальний процес. Ніхто не нагнітає ситуацію, навпаки намагаються нас тренери налаштувати на позитивний результат. Тож, все, як завжди.

- Наскільки розізлилися через те, що давно не брали очки?

- Не знаю, як розізлилися, але хочеться, звісно якомога швидше перемогти. Тим більше наша остання гра в Харкові, перед своїми вболівальниками треба перемагати тільки. І тоді все буде нормально.

- Наскільки серйозний суперник "Колос", як проти нього?

- Суперники всі серйозні. "Колос" один з них. Хороша команда, бойова, у них мінився головний тренер. Зараз вони виграли останні матчі. Тож у них все зараз більш-менш нормально. Серйозно налаштовуємося, нам потрібно тільки перемагати.

- Як особисто ви себе відчуваєте, адже було дві досить важкі травми. Відновилися, потім знову були травмовані?

- Уже все нормально. Про травми потрібно забути. Все нормально.

Читайте также: Валерій Кривенцов: "Через велику кількість травмованих гравців "Металісту 1925" доводиться важко"
Популярные новости