Захисник "Дніпра-1" вважає, що команда готова грати у єврокубках

856 02.11 2021   14:49
Фото - "Днепр-1"

Захисник СК "Дніпро-1" Микита Кравченко відповів на запитання клубної пресслужби після переможного матчу проти "Минаю" (4:0):

— Сьогодні команда перемогла дуже переконливо. З чим ти це пов’язуєш у першу чергу?

— Просто ми у себе в командній роздягальні обсудили те, що потрібно вийти на гру із максимальним настроєм, і так відіграти із першої до останньої хвилини та бути постійно концентрованими. Звідси і такий підсумковий результат.

— Сьогодні кращим гравцем матчу визнали Олександра Піхальонка, але він до своїх результативних дій цілком міг додати ще кілька забитих м’ячів. Чи жартуєте над ним з цього приводу?

— Так, спілкувалися із ним зараз. Він хлопець технічний і проблем із тим, щоб влучно вдарити у нього немає, але я бачив у кількох моментах, що у нього м’яч підскочував на полі. Мабуть там десь ямку вирили в газоні, і через це Сашко ледве м’яч за межі стадіону не вибив (посміхається). А в принципі – він молодець!

— Сьогодні тренерський штаб дав максимально пограти і тим, хто залишався в запасі. Хлопці в команді вже почали відчувати один одного на полі?

— Звичайно, що у нас усі в обоймі, усі відчувають конкуренцію, і добре, коли усі отримують ігрову практику.

— Команда займає місце у єврокубковій зоні, але поки що не може переграти своїх прямих конкурентів. У чому тут причина?

Читайте также: Ігор Леонов: "Напевно, 30 хвилин ми ще перебували у роздягальні, коли нам забивали голи"

— Я також читав думки фахівців про те, що ми ще не здатні виступати у єврокубках, але я вважаю, що ми цим складом і колективом спроможні боротися і йти до нашої цілі, а також показувати хорошу гру. І, звісно, ми готові грати у єврокубках.

Популярные новости