Юрій Батюшин: "Зоря" - це один з лідерів нашого чемпіонату"

383 31.10 2021   12:35
Денис Руденко, Footboom

Хавбек "Металіста 1925" Юрій Батюшин в коментарі пресслужбі клубу поділився очікуваннями від матчу 13-го туру УПЛ проти "Зорі" (31 жовтня, початок – о 19:30).

- Здається, що "Зоря" - це дуже важкий суперник? Що можете сказати про цю команду?

- Звісно, це один лідерів нашого чемпіонату. Багаторічний лідер нашого чемпіонату, котрий прагне дістатися якомога вище, спробувати потіснити "Шахтар" чи "Динамо", залізти на друге місце. Звісно, очікуємо на серйозний матч, максимально налаштовуємося.

- У матчах проти грандів українського футболу не вдавалося набирати очки. Здається, що у вас є велике бажання це зробити і ви серйозно до цього готуєтеся?

- Так. Найголовнішою в таких матчах стає психологія, мабуть. Якщо ми будемо сміливими, рішучими, то, думаю, ми постараємося виправити цю статистику.

- Що з психологією? Після "Олександрії", саме ментально, наскільки важко відновитися команді?

- Так, програли. Але, як кажуть у таких випадках: краще одного разу завантажитися на повну, ніж багато разів по 1:0. Тому сприйняли цю поразку, розібрали повністю та рухаємося далі.

- Наскільки добре розібрали "Зорю", є розуміння як проти них грати?

- Тренерський штаб доніс нам інформацію щодо "Зорі". Показав сильні сторони, слабкі, які можна використати - будемо намагатися це зробити.

- Команда відновилася фізично? У вівторок була гра, тепер у неділю.

- Це тільки матч покаже, відновилися ми чи ні. Відчуваємо себе добре. Гра покаже.

Читайте также: "Металлист 1925" - "Заря". Анонс и прогноз матча
Популярные новости