Марлісон: "У перерві Кривенцов дав мені підказку"

923 16.10 2021   17:51
Фото - Денис Руденко, Footboom

Нападник "Металіста 1925" Марлісон своїм голом-красенем допоміг команді зрівняти рахунок та внести перелам у хід поєдинку з "Маріуполем" (2:1). Бразильський форвард поділився своїми враженнями від матчу з клубною пресслужбою.

- На вашу думку, чому сьогодні команді не вдавалася гра у першому таймі?

- Дійсно, ми погано розпочали цю гру проти "Маріуполя". Не створювали небезпеки біля чужих воріт. Але, завдяки підказками тренерського штабу нам вдалося забрати гру під контроль і здобути перемогу в підсумку.

- Ми вже звикли, що ви нападник, який діє на вістрі атаки. Але сьогодні вдався гол-красень з дальньої дистанції. Як наважилися на цей удар?

- У перерві Валерій Сергійович дав мені підказку. Він попросив мене частіше відкриватися між лініями захисту та півзахисту суперників. Я так і зробив, отримав м'яч і, дякувати Богу, мені вдався хороший удар.

- Чи часто у своїй кар'єрі ви забивали голи саме з-за меж штрафного майданчика?

- Дякувати Богу, у моїй кар'єрі було достатньо голів, у тому числі з дальньої дистанції. Зараз я в Україні, щоб продовжувати забивати, закріпитися в "Металісті 1925" і, власне, допомагати своїй команді здобувати очки.

- Завдяки чому вдалося змінити хід поєдинку у другому таймі?

- Дійсно, на другий тайм ми вийшли з іншим настроєм. Ми вийшли з роздягалки більш сконцентрованими та організованими, а головне - ми були готові перевернути гру і нам це вдалося.

Читайте также: "Мариуполь" - "Металлист 1925" 1:1. Эффектный гол Марлисона (Видео)

Популярные новости