"Рух": кожен, хто пройде вакцинацію на Львівщині, зможе безкоштовно відвідати матчі проти "Зорі" та "Динамо"

451 09.09 2021   18:10
Фото - fcrukh.com

"Рух" популяризує вакцинацію на Львівщині. Кожен, хто зробить ін'єкцію, зможе безкоштовно відвідати домашні матчі "жовто-чорних" проти "Зорі" та "Динамо", інформує клубна пресслужба.

"Ми хочемо своїм прикладом показати, що вакцинація – це правильний крок на шляху до подолання пандемії. Ми, як і переважна більшість населення нашої області, також стикнулися з проблемою пандемії. Минулого, дебютного сезону в УПЛ, через пандемію нам вдалося провести лише 4 чи 5 домашніх матчів за присутності глядачів. Наш клуб зацікавлений в тому, щоб до нас приходили вболівальники.

Ми хочемо через наші публічні заходи: через футбольні матчі, через проведення наших матч-деїв, промозаходів до матчів, спонукати людей до того, щоб активніше вакцинуватися. Тому "Рух" запровадив ініціативу, що кожен, хто зробить щеплення у центрах вакцинації на Львівщині, отримає спеціальний флаєр. Його можна буде безкоштовно обміняти на квиток на домашні матчі "Руху" проти "Зорі" та "Динамо", які відбудуться 11-го та 25 вересня відповідно. Нехай це буде ще однією мотивацією до вакцинації для жителів Львова та області", - сказав генеральний директор "жовто-чорних" Ігор Дедишин.

Популярные новости