Василь Кобін: "Багато журналістів відзначають, що наші молоді гравці - ноунейми. Після гри з "Шахтарем" вони можуть про себе заявити"

743 29.08 2021   19:43
"Минай"

Головний тренер "Миная" Василь Кобін прокоментував нічию в матчі з "Шахтарем" (1:1).

- Нічия з "Шахтарем" - історична подія для "Миная"?

- В якійсь мірі так. По-перше, хочу подякувати своїм футболістам. Це дійсно для нас історія. У нас була важка гра, але в якійсь мірі ми скористалися втомленими футболістами "Шахтаря" після Ліги чемпіонів.

Мої футболісти показали хороший характер і досить непогану гру, що і дозволило нам сьогодні добути одне очко.

- Відчувалася втома гравців "Шахтаря" після "Монако"?

- Звісно. Я думаю, що вона дала про себе знати. Тим більше ми знали, що у команди буде переліт, до того ж склад вийшов практично той же, що грав в середу.

Свою роль зіграло ранішнє вилучення. Все це вплинуло на гру. Слава богу, що наші футболісти в таких іграх набираються досвіду і здобувають очки.

- У першому таймі у вас виникли суперечки з суддями і тренерським штабом "Шахтаря"?

- У мене не було ніяких суперечок ні з тими, ні з іншими. Я поважаю команду "Шахтар", тренерський штаб, персонал, гравців. Я не можу конфліктувати з цією командою.

- Як налаштовували хлопців на другий тайм в перерві?

- Я вніс корективи. Сказав своїм хлопцям, що 10-15 хвилин ми почекаємо. Найголовнішим було поставитися до другого тайму з холодною головою, не понестися вперед і не отримати після контратаки другий гол.

Якби "Шахтар" забив другий - гра б закінчилася. Я сказав гравцям, що час буде йти, і у футболістів суперника будуть закінчуватися сили.

- Думали про перемогу після голу?

- Ви розумієте, багато молодих гравців, багато журналістів відзначають, що це ноунейми. Після сьогоднішньої гри вони зможуть про себе заявити.

Будуть не ноунейми, а конкретні футболісти з прізвищами, які будуть претендувати не тільки на перехід в хороші клуби, а й претендувати на місце в основному складі збірної України, - сказав Кобін в ефірі телеканалів "Футбол".

Читайте также: В матче "Минай" - "Шахтер" Екатерина Монзуль побила собственный рекорд по красным карточкам, установленный ею в 4-м туре

Популярные новости