Артур Западня: "Важко буде виграти другий матч поспіль у "Шахтаря"

657 12.08 2021   11:59
Фото - Денис Руденко, Footboom

Гравець "Металіста 1925" Артур Западня в коментарі пресслужбі клубу розповів про підготовку до матчу 4-го туру чемпіонату України з "Шахтарем" (13 серпня, початок – о 19:30).

- Перед матчами проти топ-команд чого більше - очікування чи хвилювання?

- Немає особливо очікування. Чекаємо на гру. Налаштовуємося, адже це "Шахтар". Всі розуміють, що це за команда. Вони грають у Лізі Чемпіонів... Готуємося.

- Як готувалися на цьому тижні?

- У звичному режимі готуємося. Це звичайна календарна гра. Яка різниця "Чорноморець" чи "Шахтар". За перемогу над усіма дають три очки, зіграєш у нічию - одне. Програєш - нуль.

- Дійсно немає різниці?

- Немає різниці.

- У грі проти "Чорноморця" було багато помилок саме у лінії захисту. Проти "Шахтаря", безумовно, буде багато роботи. Вдалося ці помилки виправити?

- Будемо розбирати суперника. Звісно, що основне навантаження ляже на захисників. Старатимемося грати та проводити контратаки, що поробиш? Їдемо в гості до "Шахтаря", ми розуміємо, куди ми їдемо.

- "Олександрія" у минулому турі перемогла "Шахтар", відчуваєте сили, щоб повторити цей результат?

- Важко буде виграти другий матч поспіль у "Шахтаря". Вони ж, мабуть, також налаштовуються. Будемо їхати та показувати гру, а там вже розберемося, як буде.

- Це козир для вас, що гра з "Шахтарем" між їх єврокубковими матчами?

- Я думаю, що для них немає різниці, бо в "Шахтарі" футболістів вистачає, щоб навіть щодня грати матчі.

Читайте также: Євген Ткачук: "Шахтар"? Ми ж не граємо фінал єврокубкового турніру"
Популярные новости