Євген Селезньов: "Якщо я відчую, що більше нічого не можу дати команді, то закінчу кар’єру"

424 31.07 2021   11:43
ФК "Минай"

Зірковий новачок "Минаю", один з кращих бомбардирів чемпіонату України в історії та екс-форвард збірної України Євген Селезньов дав клубній прес-службі свій перший коментар.

"Чому вирішив перейти в "Минай"? Так склалися обставини. Я знав, що тут чудовий тренер, з яким ще грав, з яким зберіг хороші відносини. Дуже дякую йому, президенту і віце-президенту "Минаю", що довірились мені і тепер я частина команди. Тепер хочу віддячити їм та допомогти клуб здобути результат.

Так, не грав півроку. Але весь цей час я тренувався багато – по 3 рази на день: кросфіт, зал, бокс, хокей, все разом. Старався підтримувати форму. Але зізнаюся, що це були найважчі півроку в моєї житті, адже я був без футболу.

Чи збираюся я закінчувати кар’єру? Якщо я відчую, що більше нічого не можу дати команді, то, звісно, я закінчу. Поки я дуже добре себе відчуваю і хочу принести користь "Минаю". Щодня працюю і відчуваю, що в мене все виходить.

До речі, хочу сказати, що найголовніше, не мій рекорд із забитих голів, а якнайкраще допомогти команді.

Мені дуже подобається Закарпаття, Ужгород, але часу побачити місто ще не було. Сподіваюся, що найближчим часом все виправлю", - сказав гравець.

Читайте также: Иван Гецко: "Если Селезнев поменяет свой стиль жизни и поставит цель чего-то добиться, то поможет "Минаю"

Популярные новости