"Минай" оголосив про підписання чергових новачків

1098 27.07 2021   18:31
Фото - Денис Руденко, Footboom

"Минай" підписав угоди з Ігорем Гончаром, Віктором Лиховидьком, Богданом Векляком, Олегом Горіним, Олегом Синьогубом та Андрієм Семенком, інформує офіційний сайт клубу.

Ігор Гончар добре знайомий закарпатським вболівальникам, адже в сезоні 2015/2016 грав за ужгородську "Говерлу". Ігорю 28 років, за позицією фланговий захисник. Вихованець чернівецької "Буковини" і київського РВУФК. Грав у системі донецького "Шахтаря", а також у складі "Ворскли", "Гірника-Спорту", словацької "Сениці", "Львова". У складі останніх, до речі, грав і проти нашої команди в сезоні 2019/2020 року. Останній сезон провів у вірменському "Алашкерті". Екс-гравець молодіжної збірної України.

Віктору Лиховидько – 29-річний футболіст, який може зіграти і в захисті, і в середині поля. Як футболіст зростав на Київщині. Пограв за "Арсенал", "Верес", "Гірник-Спорт". Встиг пограти в Таджикістані та у Чехії. Останній сезон провів у "Чорноморці" – в сезоні 2020/2021 зіграв 25 матчів та забив 6 голів.

Богдану Векляку – 21 рік, за позицією – захисник. Вихованець львівського футболу, грав за молодіжні команди "Карпат". Грав за "Гірник-Спорт" та донецький "Олімпік". Дебютував в УПЛ в березні цього року матчем проти "Ворскли".

Читайте также: Офіційно: Євген Селезньов – гравець "Минаю"

Олегу Горіну також 21 рік, за позицією захисник. Вихованець львівського футболу – грав за молодіжні команди "Карпат" та "Львова", а також за "Верес". Є досвід ігор за кордоном – виступав за польську "Ягелонію". Також грав за юнацьку збірну України.

Його тезці, Олегу Синьогубу – 32, за позицією – фланговий захисник. Вихованець донецького футболу. Грав за черкаське "Дніпро", "Арсенал" з Білої Церкви, "Єдність", "Черкащину" та "Інгулець", де провів 4 сезони. Грав в тому числі і проти "Минаю".

Також з "Інгульця" перейшов ще один захисник – Андрій Семенко. Це 28-річний вихованець київського футболу. Грав за ковалівський "Колос", "Оболонь" та "Інгулець", де провів останні 1,5 сезони.

теги: "Минай"
Популярные новости