"Минай" представив Михайла Месхи та ще двох новачків (Фото)

1194 26.07 2021   18:03
ФК "Минай"

В новому сезоні кольори нашої команди будуть представляти відразу два молодих футболісти з "Маріуполя" – це Антон Байдал та Ельдар Кулієв.

Антон Байдал – 21-річний футболіст, за позицією – вінгер. Вихованець донецького "Шахтаря". Грав у молодіжних командах "Маріуполя" – U-19 та U-21. В останньому сезоні за дублерів "азовців" забив 17 голів. До речі, і у ворота нашої молодіжки в минулому сезоні. В Прем’єр-лізі зіграв 1 матч – вийшов на заміну в грі з львівським "Рухом".

Ельдар Кулієв – 19-річний футболіст, за позицією – опорний півзахисник. Вихованець київського "Арсеналу" та "Маріуполя". Грав за молодіжні команди "азовців" – U-19 та U-21. В минулому році дебютував в УПЛ – зіграв 7 матчів за "Маріуполь" (4 рази виходив у основі).

Як відзначає офіційний сайт минайців, також новим гравцем команди став Михайло Месхи. Це 24-річний футболіст, за позицією – опорний півзахисник. Вихованець донецького "Металурга". В складі каменської "Сталі" пограв в УПЛ. З 2018 року грав за угорський ""Мезйокйовешд".

Популярные новости