Михайло Кополовець: "З президентом "Минаю" ми не вороги, можливо, я ще повернуся в клуб"

1432 22.07 2021   13:00
Фото - "Минай"

Відомий в минулому футболіст Михайло Кополовець, який донедавна займав посаду спортивного директора "Минаю", в бесіді з кореспондентом Footboom підтвердив, що залишив клуб, а також поділився своїми думками щодо планів на майбутнє.

"На даний момент я не є спортивним директором "Минаю", фактично ці обов’язки виконує Сергій Білан Зустрічі з президентом в мене не було, ми так розбіжалися. Всі бачили ту ситуацію, яка тоді була з командою, повна неясність. Це був великий стрес для президента, для мене, для всіх. Наразі команда, слава богу, повернулася у Прем’єр-лігу.

Можливо, в майбутньому в мене ще буде зустріч із керівництвом клубу і щось поміняється, але на даний момент є те, що є. В клубі мене немає, я, відповідно, не приймаю там жодних рішень. В будь-якому випадку я не виключаю, що можу повернутися до "Минаю", я для цього клубу не чужий, як і клуб для мене.

З президентом ми не вороги, думаю, ще зустрінемося і поговоримо. Відповідно, я можу повернутися в клуб", - сказав Михайло.

Нагадаємо, "Минай" повернувся до УПЛ на місце "Олімпіка", який знявся з чемпіонату. Свій стартовий матч у сезоні 2021/2022 закарпатці зіграють 11 серпня, початок – о 19:30. Через те, що ситуація навколо остаточного списку учасників турніру до останнього моменту була незрозумілою, гру з "Динамо" перенесено саме на цю дату.

Читайте также: Василий Кобин: "Буду только рад, если Селезнев докажет, что есть порох в пороховницах"

Популярные новости