Новачок "Вереса": "З ким би порівняв свій стиль гри? Можливо, з Коноплянкою"

755 18.07 2021   16:44
ФК "Верес"

Новачок "Вереса" Михаіл Гечев прокоментував свій перехід клубній інформаційній службі.

"Перш за все, хотів би подякувати Народному клубу за довіру і привітати вболівальників. Я розумію, що перехід у Верес – це великий виклик, і, разом з тим велика відповідальність. Сподіваюсь, що зможу допомогти команді виконати поставлені задачі і порадувати вболівальників на трибунах красивою і ефективною грою", - ділиться першими враженнями Михаіл.

"Коли почув про можливість переходу у Верес, майже не вагався. Я знав, що це - дуже цікавий проєкт, а часу на роздуми було обмаль. Агент мені все пояснив, тому ми домовились дуже швидко".

"У мене була нагода переглядати матчі УПЛ, тому слідкував за цим чемпіонатом, передивився чимало ігор. Окрім цього, дуже здивувала збірна України на ЄВРО-2020, яка, по великому рахунку, побудована на гравцях з національного чемпіонату, перш за все. Сподіваюсь, що моя адаптація в УПЛ не займе багато часу", - каже Гечев.

"Щодо моєї позиції на полі – я можу грати, в принципі, на будь-якій позиції у нападі, але на фланзі мені природніше. З ким би порівняв свій стиль гри? Можливо, з Коноплянкою. В технічному плані мені ще, звичайно, працювати і працювати до нього, але за зростом, вагою і швидкістю ми досить схожі".

"Я дуже сподіваюсь, що виступи у Вересі допоможуть мені повернутися до складу національної збірної Молдови, адже захищати кольори своєї країни – це мрія кожного футболіста, і я не є виключенням".

"Перші цілі – якомога скоріше адаптуватися в колективі, роззнайомитися з хлопцями, зрозуміти тактику і стиль гри нашої команди, а далі – разом з Вересом показувати хороший футбол і результат в Українській прем’єр-лізі", - відмітив 23-річний новачок рівнян.

Читайте также: "Верес" подписал полузащитника "Сфынтул Георге" Михаила Гечева

Популярные новости