Валерій Кривенцов: "Металісту 1925" треба грати більш агресивно"

765 17.07 2021   10:36
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер "Металіста 1925" Валерій Кривенцов підсумував літні збори команди та поділився враженнями від заключного матчу з "Краматорськом".

- Провели заключний спаринг перед стартом Чемпіонату та отримали достатньо інформації по гравцям, випробовували різні поєднання на полі. Хотіли перемогти, але не вийшло, пропустили не обов'язковий гол. Провели непоганий матч, багато комбінували, сподіваюся, перемоги залишили на Чемпіонат.

- Під час збору провели п'ять спарингів та двосторінку. Загалом задоволені його підсумком?

- Так, я задоволений. Помітно, що під кінець зборів, а сьогодні у нас 21-й день, коли ми без вихідних, враховуючи спеку та дворазові тренування, втома відчувається. Зараз завдання відпочити, дамо команді два вихідних та потім будемо готуватися до першого матчу.

- Особисто ви переживаєте? Адже старт УПЛ все ближче…

- Взагалі ні! У команди є свій почерк, єдине, треба грати більш агресивно, грати вперед. Ми мало б'ємо по воротах та повільно змінюємо напрямок атак. Будемо розмовляти з гравцями, так у Прем'єр-Лізі спокійно забивати нам ніхто не дасть. Потрібна швидкість та прискорення біля карного майданчика.

- Першого суперника - львівський "Рух" - вже вивчали?

- Особисто я переглянув дві гри, зараз зберемо всю інформацію та більш ретельно будемо готуватися, - сказав Кривенцов офіційний сайт "Металіста 1925".

Читайте также: Валерій Кривенцов: "У "Металісті 1925" багато футболістів було на перегляді. Хтось приїжджає, інші їдуть"

Популярные новости