Контрольний матч. "Колос" - "Львів" 2:1

1023 15.07 2021   22:51

Контрольний матч.

"Колос" - "Львів" 2:1

"Колос": Маханьков (Фесюн, 46), Ром, Петров (Ставничий, 46), Новак, Чорноморець, Задоя, Нгамба, Данфа (Салабай, 46), Ільїн, Сорокін, Сітчінава

У другому таймі на заміну виходили: Нурієв, Костишин, Чурко, Саків, Сенько

У четвер "Колос" провів контрольний матч проти "Львова" і переміг з рахунком 2:1. Як повідомляє офіційний сайт ковалівців, перевага "Колосу" не викликала сумнівів – ковалівці контролювали м’яч, і ситуацію на полі, а підсумком переваги став гол на 25-ій хвилині. Сітчінава виборов верховий м’яч, і вивів на побачення із воротарем Сорокіна. Станіслав свій шанс не змарнував і відкрив рахунок – 1:0. Подвоїв перевагу "Колос" другого тайму. Після подачі зі штрафного найспритнішим був Олександр Чорноморець, який відправив м’яч у сітку – 2:0.

Після цього у "Колоса" було ще кілька можливостей збільшити перевагу, але забити не вдалося. А ось львів’яни реалізували чи не єдиний свій момент у грі – м’яч після дальнього удару влучив у стійку воріт, який захищав молодий Кіріл Фесюн, а на добиванні найспритнішим був форвард "Львова". У підсумку, 2:1 – перемога "Колоса", а наступний контрольний матч команда проведе у п’ятницю 16 липня проти ФК "Поділля".

Читайте также: Руслан Костишин – про збори, трансфер Антюха та новачків (Відео)

Популярные новости