Юрій Гура: "З кількома гравцями, які були у "Олександрії" на перегляді, визначилися щодо підписання контрактів"

1077 24.06 2021   19:36
Фото - fco.com.ua

Головний тренер "Олександрії" Юрій Гура після контрольних поєдинків із луганською "Зорею" прокоментував клубнфй пресслужбі, як команда провела першу частину літніх зборів у рамках підготовки до нового сезону.

— Юрію Володимировичу, перша частина літніх зборів команди позаду. Давайте підіб’ємо підсумки роботи ваших підопічних за цей період.

— Можу сказати, що ми з тренерським штабом залишилися в цілому задоволеними пройдешнім етапом підготовки — і навантаження було гарним, і поєдинки були достатньо хорошими, особливо із "Зорею". Тактичні заняття теж пройшли здорово. Вже є якісь зрушення в ігровому плані, з’явився контроль м’яча та позитивні результати в матчах.

— Як проявили себе за цей період потенційні новачки, чи виправдали хлопці ваші очікування?

— З кількома гравцями, які були у нас на перегляді, ми вже остаточно визначилися щодо підписання контрактів. Деяких футболістів ще подивимося. На жаль, були хлопці, які приїхали на перегляд неготовими фізично, тому як результат – поїхали додому практично одразу.

Є також категорія гравців, у яких дійсні контракти з "Олександрією", але вони не зовсім вписуються в загальну командну картину. З ними будемо спілкуватися окремо.

— Напередодні відбулися два спаринги із "Зорею", перед цим футболісти провели контрольний поєдинок з "Інгульцем". Як ви оцінюєте фізичний стан гравців?

— Зараз ще зарано про щось говорити, гравці набирають форму. Всі три поєдинки нас переслідувала спека, при цьому кожен з футболістів за відведений час на полі витримав навантаження. Особисто я задоволений тим, як хлопці підходять до справи та виконують всі тренерські настанови й об’єми, які ми просимо.

— В команді сформований новий тренерський штаб. Як вам працюється і як відбувається взаємодія серед ваших помічників?

— Задоволений всім і всіма. З першого дня у нас повне взаєморозуміння з кожним. Та й не лише в рамках тренерського штабу. У нас увесь колектив хороший, робота кожного цінна та важлива.

— Які подальші плани у команди?

— Зараз у футболістів два дні вихідних. 27 червня збираємося на базі та починаємо працювати до 7 липня. На цей період у нас заплановано три спаринги — з "Олімпіком", "Дніпром-1" і "Колосом".

Читайте также: Контрольный матч. "Заря" - "Александрия" 3:3

Читайте также: Контрольный матч. "Заря" - "Александрия" 2:2

Популярные новости