"Ворскла" презентувала двох нових тренерів команди - Павла Ребенка та Вадима Сапая

1180 21.06 2021   14:59
Фото - Денис Руденко

"Ворскла" продовжує підготовку до нового сезону. Перед стартом сьогоднішнього тренувального дня (21 червня) головний тренер першої команди Юрія Максимов звернувся до всіх хлопців з проханням приготувати долоні, адже в команді подія. Взявши академічну паузу, коуч покликав до себе двох Вікторовичів – Ребенка і Сапая, міцно потиснув кожному з них руку і оголосив, що відтепер два старожили "Ворскли" переходять на тренерську роботу. Павло Вікторович буде допомагати Віталію Косовському в "молодіжці", а Вадим Вікторович матиме ще більш широкий профіль – тренера-реабілітола всіх команд зі структури "біло-зелених".

Як зазначив віцепрезидет ворсклян Олег Лисак, це глибоко символічний момент для полтавського клубу, адже прикладом Павла і Вадима показано, як цінують у клубі тих, хто значну частину своєї кар’єри присвятив саме "Ворсклі". Клуб обов’язково всіляко сприятиме і подальшому підвищенню кваліфікації двох молодих фахівців.

Після пробіжки "під фонтанами", роль яких виконувала система поливу тренувальних полів, до справи взялася фітнес-тренер Олена, яка запропонувала хлопцям випробувати себе такою дисципліною, як табата. Легко не було, але зрештою всі розуміють, що основи функціональної та фізичної готовності потрібно закладати вже зараз, адже попереду серйозні випробування – старт у Лізі конференцій і початок нового сезону в УПЛ.

Читайте также: Владислав Наумец находится на просмотре в "Ворскле"

Вже познайомився з командою естонський легіонер Йоонас Тамм і одразу став своїх хлопцем у колективі. Також тренери переглядають чималу групу перспективної молоді. Найближчим часом у колективі чекають на оглядини і потенційних новобранців різних амплуа, які повинні будуть довести свою спроможність створити конкуренцію в команді.

Популярные новости