Андрій Павелко: "Футбольний ген допомагає нам протистояти наслідкам пандемії"

24.05 2021   16:46
Официальный сайт УАФ

Президент УАФ, член Виконкому УЄФА, Андрій Павелко, відкриваючи XXIV Конгрес Української асоціації футболу подякував представникам футбольної спільноти, а також медикам за злагоджену та ефективну роботу з протидії негативним наслідкам пандемії COVID-19, інформує пресслужба УАФ.

- Вдячний вам за те, що в цей непростий час усі ми працюємо над збереженням справи всього нашого життя — футболу. Пандемія COVID-19 несподівано надовго втрутилася в наші плани. Багато змагань було скасовано або перенесено, більшість проєктів призупинено. Було враження, що весь світ призупинився. Та здається, що футбольний ген суспільства допомагає нам протистояти наслідкам пандемії.

Дякую органам державної та місцевої влади, усім футбольним функціонерам та керівництву МОЗ за постійний діалог та спільні зусилля, які дозволили повернути гравців на поле, а вболівальників — на трибуни. Особливо відзначу роботу наших медиків, що опинилися на передньому краї боротьби за наші з вами життя та безпеку. Негативні наслідки, тривалі карантинні обмеження дали змогу краще зосередитися на аналізі поточного етапу розвитку футболу в країні та ухвалити низку важливих управлінських рішень.

Читайте также: Андрій Павелко представив УЄФА на Конгресі Естонської футбольної асоціації

Notícias em destaque