Олександр Поворознюк: "Слабо вірю, що Сітчінава десь заграє так, як в "Інгульці"

1389 15.05 2021   21:39
Фото - ФК "Ингулец"

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк в інтерв'ю клубній пресслужбі розповів, чи зможе нападник Ніка Сітчінава заграти у іншому клубі та про роботу головного тренера Сергія Лавриненка.

- Велике спасибі Ніці. Дай бог, щоб він десь заграв так, як грав в "Інгульці". Хоча, сказати чесно, я в це слабо вірю. Він може піти кудись на велику зарплату, але не буде там грати. Він - гравець тренера. Не кожен гравець може підійти будь-якому тренеру. Лавриненко його розкрив.

Сітчінаві потрібно шукати таку команду, такого тренера, які за стилем будуть схожі на "Інгулець". Ніка - трудоголік, він своєю працею довів, що може грати на високому рівні. Бажаю йому успіху, але я відразу сказав йому, що готовий забрати його назад в будь-який момент.

Про Лавриненка

- Єдиний, хто мене вразив це Лавриненко. Він з фаршу, можна сказати, робить котлету, а потім її смажить. З тих футболістів, що були - він вичавив максимум. Він живе футболом і дійсно має навички, щоб працювати тренером. Велика людина, заради якого я зроблю все, щоб він назавжди залишився в "Інгульці". Порядна й сумлінна людина, якій я дуже вірю. Єдина людина, яка відпрацювала на всі сто, - сказав Поворознюк.

Читайте также: Олександр Поворознюк: "Давайте зробимо арбітрам зарплати по 100 тисяч і введемо закони як в ОАЕ"

Читайте также: Олександр Поворознюк - про дебютний сезон "Інгульця" в УПЛ (Відео)

Популярные новости