Микола Квасний: "Матч з "Шахтарем" - як вишеньки на тортику для закінчення дебютного сезону"

1370 07.05 2021   18:15
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Захисник "Інгульця" Микола Квасний прокоментував Footboom своє майбутнє, а також поділився очікуваннями від останнього матчу сезону, в якому його команда зіграє проти донецького "Шахтаря".

Читайте также: Защитник "Ингульца" Андрей Семенко: "Агент уже занимается поиском новой команды"

- Твій контракт з "Інгульцем" підходить до завершення літа. Які плани на майбутнє?

- Плани? Завжди хочеться дивитись на реальність і на максимум позитиву для майбутнього, тому і працюємо кожного дня і віддаємо своє здоров’я.

Якщо з клубом дійдемо спільної думки, та я буду потрібний команді в майбутньому, то тоді залишусь далi тут - готовий на нові звершення з клубом. Але пока нічого не хочу говрити наперед.

Хотілось би також рухатись далi і вище. Є певні варіанти, поки все в процесі розмов. Буде конкретика, будемо уже від неї відштовхуватись. Поки однозначної відповіді у мене немає.

- Завершувати сезон "Інгульцю" належить матчем з "Шахтарем". Чи немає ще чемоданного настрою?

- Матч з таким хорошим суперником - як вишеньки на тортику для закінчення дебютного сезону. Потрібно вийти з настроєм і достойно зіграти цю гру, щоб на хорошій ноті піти у відпустку. Хочеться насолодитись грою, та порадувати фанатiв у заключнiй грi.

Розуміємо, що це "Шахтар", але, як показав "Львів", і в них також можна забирати очки і показувати хорошу и красиву гру. Головне - перед грою не піти у відпустку і не стати хлопчиками для биття! Постараємося зробити все, щоб такого не сталося і всі глядачі насолодилися матчем.

Читайте также: Александр Кучеренко может покинуть "Ингулец"

- Дебютний сезон в УПЛ можна занести в актив команді? Чи задоволені підсумковим місцем у таблиці?

- Звичайно, видався хороший сезон, як для дебютау. Так були деякі провальні матчі, були і матчі, де в нас забрали очки, але найголовніше, що ми виконали завдання, яке перед нами стояло, і кожний матч грали і давали бій всім суперник. З нами нікому не було легко!

Ми швидко пристосувались до чемпіонату, хоча і в нас не було пауз перед виходом в УПЛ, щоб добре пiдготуватись до цього. На такому ритмі, думаю, добре пройшли цей шлях! Нажаль, що через це багато травм було у командi - випало дуже багато гравцiв.

Чи задоволені підсумковим місцем у таблиці? Завжди хочеться більшого та кращого, але розуміємо, що на даний момент видався закономірний результат і сезон для нас! Можна було краще, але і цим результатом ми задоволені.

Популярные новости