Ігор Йовічевіч: "Після матчу з "Шахтарем" трошки напхав Батагову"

711 01.05 2021   21:15
Фото - "Днепр-1"

Головний тренер "Дніпра-1" Ігор Йовічевіч в інтерв'ю "Тур ONLINE" прокоментував поразку "Шахтарю" в матчі 24 туру УПЛ (1:2).

- Усі спортсмени знають, як впливає поразка на психологію і динаміку наступних матчів. Можливо це не поразка, після якої можна довго плакати.

Результат, можна сказати, не по грі. Ми своїми помилками відкрили матч "Шахтарю". Цього не можна робити. У таких матчах потрібно користуватися своїми моментами, тому що з такими суперниками моментів багато не буває.

Сьогоднішня гра показала, що можна бути конкурентоспроможними й з грандами. Ми прийшли грати сміливо і рішуче. Грали в високий пресинг, і хотіли контролювати гру з м'ячем, і виходили через пас, і контратакували в деяких ситуаціях дуже і дуже добре, і забили гол.

Це матч, в якому ми хотіли спробувати себе з грандом. Це дуже хороший іспит. Те, що ми зробили до сьогоднішнього дня, дало нам впевненість, що ми в хорошій формі, добре тренуємося - добре граємо.

Що сказав Батагову після матчу? Що це процес виховання і його зростання як футболіста. Через такі помилки він повинен пройти, якщо хоче стати хорошим футболістом. Так, я йому трошки напхав, тому що проти "Шахтаря" після відбору потрібно грати вперед, а не назад. Це тренується, - сказав Йовічевич.

Читайте также: "Шахтар" - "Дніпро-1": післяматчева пресконференція Ігора Йовічевіча

Читайте также: "Шахтер" - "Днепр-1" 2:1. Дентиньо ошибок не прощает

Популярні новини