"Минай" заключив договір з жіночою командою ЗОДЮСШ

413 28.04 2021   16:33
Фото - Денис Руденко, Footboom

В "Минаї" буде не тільки чоловіча, а й жіноча команда. Керівництво клубу вирішило укласти договір про довготривалу співпрацю із відділенням жіночого футболу ЗОДЮСШ, інформує пресслужба новачка УПЛ.

Так, жіноча команда під керівництвом молодого, але вже досвідченого тренера, ексгравця словацького клубу Вищої ліги "Гуменне" Крістіни Костевки, вже сьогодні почала тренування на стадіоні "Минай". Клуб забезпечив команду можливістю тренуватися на власній базі, а також подарував необхідний інвентар для занять.

Зараз в команді тренується як досвідчені футболістки (ексгравці харківського "Жилбуду-2" та "Костополя", а також юнацьких збірних України), так і молодь – 13-15 років, які захищають честь Закарпатської області на чемпіонаті країни у своєму віці.

"В нашій області чимало футболісток хорошого рівня. Вони грають в нинішній Вищій та Першій лізі, навіть у складі діючого чемпіона. Є й такі, що грали та грають за кордоном. Думаю, що Закарпаття нарешті має бути представлене на високому рівні в жіночому футболі і там ми б демонстрували хороші результати. Головне, щоб були умови та підтримка", - розповіла Крістіна Костевка.

Популярные новости