Валерій Федорчук: "Поважаємо "Львів", але не боїмося"

390 28.04 2021   13:26
Фото - fcrukh.com

Півзахисник "Руху" Валерій Федорчук в інтерв'ю клубнфй пресслужбі поділився думками про майбутній матч зі "Львовом".

– Нам бракувало, так би мовити, свіжого повітря, відтак, перемоги в ключових матчах додали нам оптимізму та сил. Тепер ми перебуваємо не на останньому місці, але вся боротьба ще попереду. Не можна розслаблятися в жодному разі, адже команди, які перебувають наприкінці турнірної таблиці, розташовані одна біля одної. Будь-яка перемога може багато чого змінити в контексті боротьби за право залишитися в УПЛ. У двох непростих виїзних матчах ми здобули чотири очки. Загалом, це непоганий результат. Думали лише про перемоги. Зараз спокійніше можемо підходити до наступних поєдинків. Боротьба за збереження прописки в елітному дивізіоні тиснула психологічно, особливо на молодь. Зараз в іграх можна почувати себе дещо розкутішими. Гадаю, в наступних матчах ми продемонструємо усім, що можемо грати у футбол ще краще.

Не думаю, що цей тижневий виїзд нашої команди якось вплине на гравців. Пройшли хороше відновлення, мешкали у чудових умовах. Готувалися на прекрасних полях. Звичайно, переїзд був далеким. Коли я грав у "Маріуполі", то майже кожен виїзд був непростим. Тоді я наїздився добряче (Сміється). Тому не бачу в цьому проблеми. Ніхто ні на що не жалівся. Про це ніхто не думає, що ми можемо бути втомленими.

"Львів" зараз викликає повагу, адже команда демонструє хорошу гру та здобула позитивні результати. Загалом "містяни" додали в ігровому плані. Можливо, зміна тренера на них так вплинула. Помітно, що команда зараз на ходу. Перемоги, які вони здобули, допомогли їм повірити у свої сили. Поважаємо "Львів", але ми їх не боїмося в жодному разі. Серйозно налаштовуємося на гру. Розуміємо, що це дербі, але перш за все ми думаємо про те, як нам здобувати очки, а не про особисті взаємовідносини. Перед нами стоїть конкретне завдання. Все інше – другорядне, - сказав Федорчук.

Читайте также: "Львов" - "Рух". Анонс и прогноз матча

Популярные новости