Володимир Шаран: "Президент "Олександрії" підтримав нас преміальними за перемогу над "Шахтарем"

1367 25.04 2021   21:21
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран – щодо домашньої перемоги над "Шахтарем" (2:0).

– Після Кубка було складно налаштувати хлопців на серйозний поєдинок, тому я сказав, що добре, що до нас їде "Шахтар". Мені здається, якби був інший суперник, наші футболісти не так би відійшли від програного кубкового матчу. Я дуже їм вдячний за те, що вони вийшли й віддали на футбольному полі всі сили задля перемоги. І налаштовувались ми тільки на перемогу. Початок був невпевненим – ми бачили цю невпевненість і в попередніх матчах.

Розуміли, що це дуже складно в психологічному плані. Дякувати Богові, ми не пропустили протягом перших 15 хвилин, а потім гра вирівнялась, хлопці відчули впевненість у своїх силах, і найголовніше – витримали фізично. Було багато пресингу, на що ми гравців і налаштовували. Так само ми налаштовували їх і на кубковий поєдинок із "Зорею", але, на превеликий жаль, мали кадрові проблеми, а саме неготовність футболістів, на яких ми сподівалися.

Сьогодні в другому таймі, коли забили другий м'яч, я, чесно кажучи, здивувався, що ми знов-таки змогли витримати цей темп, пресингувати й не давати "Шахтарю" нічого зробити. Я розумію, що вони мали кадрові проблеми, однак це "Шахтар" – бренд нашого футболу. Тож для нас це історична перемога – перша домашня.

Дуже вдячний уболівальникам за підтримку, я чув, як вони кричали, як підтримували особисто мене. 11 років працювати в одному клубі з перервою на один, 2012 рік... Це дуже приємно. Я вболівальникам за це вдячний. І вдячний президентові за те, що він, незважаючи на турнірне становище, знову підтримав нас преміальними за цей поєдинок, - цитує Шарана офіційний сайт "гірників".

Читайте также: "Александрия" - "Шахтер" 2:0. Серебро под угрозой?

Популярные новости