Один крок до чемпіонства "Динамо", криза "Олександрії", та інші інтриги 23-го туру Favbet ліги

4222 23.04 2021   06:10

Головна інтрига цього туру - чи стане "Динамо" чемпіоном зараз або це відбудеться наступного тижня. У "Дніпра-1" і "Олександрії" останній шанс поборотися за єврокубкову зону, а в підвалі турнірної таблиці триває неймовірна боротьба за виживання і передбачити зараз, хто вилетить - дуже складно. FootBoom розповідає про матчі 23-го туру Favbet ліги.

Чи зможе "Маріуполь" убезпечити себе від вильоту?

"Маріуполь" так часто втрачає очки і так рідко виграє, що вже не так далеко знаходиться від зони вильоту. А попереду ще матчі з "Динамо" і "Десною", в яких буде складно розраховувати на очки.

Щоб спокійно себе почувати в подальшому, "Маріуполю" потрібно виграти у "Руху". Цього, швидше за все, буде досить для збереження місця в Favbet лізі на наступний сезон. Гостям же вкрай важливо грати хоча б внічию в кожній зустрічі, набираючи стабільно бали. Чи вийде?

Ставка матча
.
Мариуполь
Рух (Львов)
19:00
Favbet Лига - 23 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Тотал Меньше 2.5
.
Тотал Меньше 2.5
1.80

Чи зможе "Дніпро-1" помститися "Минаю"?

Для команди Ігора Йовічевіча сезон якщо і не закінчено, то вже стає зрозуміло, що "Дніпро-1" навряд чи вилетить, але і в єврокубки потрапити вже практично нереально. Питання лише в тому, на якому місці завершить сезон команда. Як мінімум, можна обіграти "Минай" та "Рух", а також спробувати зачепитися нехай навіть за нічию в матчах з "Шахтарем" і "Зорею". Це допоможе "Дніпру-1" гідно завершити сезон.

Але для початку потрібно помститися "Минаю" за поразку в першому колі (2:3). Саме через такі поразки "Дніпро-1" зараз знаходиться в середині турнірної таблиці, а не бореться за єврокубки.

Ставка матча
.
Днепр-1
Минай
17:00
Favbet Лига - 24 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Победа - Днепр-1
.
Победа - Днепр-1
1.60

Чи повториться тенденція в протистояннях "Львова" та "Десни"?

"Львів" та "Десна" п'ять разів грали один з одним в рамках УПЛ. При цьому в протистоянні двох команд є цікавий момент: "Десна" програла "Львову" всі свої домашні матчі, а "Львів" програв "Десні" всі свої домашні матчі! У першому колі цього сезону "городяни" виграли на виїзді 1:0. Якщо вірити статистиці, то тепер черга "Десни" вигравати.

Ось тільки тут цілком може втрутитися чинник тренера. Після того, як Анатолій Безсмертний очолив "Львів", команда змінилася і стабільно здобуває перемоги. Можливо, на цей раз зіграє фактор тренера і "Львів" перерве серію домашніх поразок у матчах з "Десною".

Ставка матча
.
Львов
Десна Чернигов
19:30
Favbet Лига - 24 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Фора Львов +1
.
Фора Львов +1
1.74

Як завершиться єврокубкова битва "Колоса" і "Ворскли"?

Центральний матч туру відбудеться у Ковалівці. Обидві команди борються за місце в єврокубковій зоні, і різниця між ними складає якраз 3 очка - одна перемога. У першому колі "Ворскла" розгромила "Колос" 3:0, тому команді Костишина бажано не просто вигравати, а й зробити це з різницею в три голи.

Якщо подивитися на календар "Колоса", то стає зрозуміло, що лише перемога в цьому матчі залишить господарям поля хороші шанси на єврокубки. Тому що в останніх трьох турах доведеться зіграти з "Десною", "Олександрією" та "Динамо". Зрозуміло, що набрати максимум з такими суперниками практично нереально. Але і у "Ворскли" календар складний в останніх турах, тому програвати команді Максимова ніяк не можна. Як завершиться центральний матч туру і чи зможе "Колос" помститися за поразку в першому колі?

Ставка матча
.
Колос Ковалевка
Ворскла Полтава
17:00
Favbet Лига - 24 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Тотал Больше 2
.
Тотал Больше 2
1.60

Чи продовжиться падіння "Олімпіка"?

У минулому турі "Олімпік" зумів перервати серію з 8 поразок поспіль, зігравши внічию з "Маріуполем" (1:1). Попереду буде справжня битва за виживання: три матчі з прямими конкурентами за місце в Favbet лізі, а також зустріч з "Зорею", в якій складно сподіватися на бали.

Якщо "Олімпік" знову програє, то ризикує навіть опуститися на останнє місце в турнірній таблиці, якщо конкуренти зіграють більш вдало. Чи зможе команда Калитвинцева зачепитися хоча б за нічию в поєдинку з "Зорею"?

Ставка матча
.
Заря Луганск
Олимпик
14:00
Favbet Лига - 25 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Фора Заря Луганск -1
.
Фора Заря Луганск -1
1.62

Скільки триватиме серія поразок "Олександрії"?

"Олександрія після першої половини чемпіонату цілком реально боролась за потрапляння в єврокубки. Але 4-матчева програшна серія залишила "городянам" чисто математичні шанси на єврокубки. Та й вони, напевно, зникнуть після зустрічі з "Шахтарем".

Якщо "Олександрія" знову програє, то видасть вже 5-матчеву серію поразок. А в середині тижня команда Шарана ще й з Кубка України вилетіла, упустивши шанс вийти у фінал. Судячи з усього, "Олександрія" потрапила в психологічну яму, з якої не може вибратися. Питання лише в тому, чи зможе команда прийти в себе до кінця сезону, або подумки вже здалася і вирішила достроково завершити сезон, дограючи матчі без всякого бажання.

Ставка матча
.
Александрия
Шахтер Донецк
17:00
Favbet Лига - 25 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Тотал Меньше 3
.
Тотал Меньше 3
1.85

Чи стане "Динамо" чемпіоном в цьому турі?

"Динамо" потрібно обіграти "Інгулець", щоб стати чемпіоном вже в 23-му турі. Суперник більш ніж вдалий для такого завдання і кияни докладуть максимум зусиль, щоб не відкладати довгоочікувану перемогу в чемпіонаті.

Звичайно, "Інгулець" постарається скористатися тим, що "Динамо" посеред тижня грало в Кубку України, але різниця між цими двома командами настільки велика, що навіть другий склад "Динамо" цілком здатний вирішити поставлене завдання. Та й сам "Інгулець" явно не в тій формі, щоб доставити серйозні проблеми лідеру чемпіонату.

Ставка матча
.
Динамо Киев
Ингулец Петрово
17:00
Favbet Лига - 25 апреля 2021
.Ставка с бонусом 25$
Фора Динамо Киев -1.5
.
Фора Динамо Киев -1.5
1.62
Популярные новости