Олександр Поворознюк: "Зайшов після вибуху, а там купи м'яса, рука валяється"

3829 21.04 2021   18:38
FootBoom

Президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк в інтерв'ю Petrove TV розповів подробиці вчорашнього вибуху.

- Хочу заспокоїти всіх своїх прихильників, футбольну спільноту і розчарувати недругів. Зі мною все добре. У порівнянні з тим, які поранення отримали мої друзі, зі мною все нормально.

- Що ви пам'ятаєте? Як стався вибух?

- Заїхав до друзів. Подзвонив мені Вертелецький, Сказав: "Приїжджай до нас на базу". Я часто приїжджав туди. То в нарди пограємо, то посидимо, поспілкуємося у альтанці. Він подзвонив: "Приїжджай на 5 хвилин". Я приїхав, заходжу, він зі своїм компаньйоном Льовою сидять і розмовляють.

Я сів з лівого боку. Сиділи і говорили ні про що. Анекдоти розповідали, сміялися, посміхалися. Тут Вертелецький встає, дістає гранату, кладе її на стіл і посміхається. Я нічого не зрозумів. Дивлюся - бойова граната. Проходить дві секунди, він бере гранату і кладе в кишеню собі. І вона вибухає. Далі мене накриває столом, падають ікони зі стін на мене. Мене присипало. Далі вже погано пам'ятаю, як мене витягли на вулицю. Як виявилося на вулиці - не знаю. Потім викликав міліцію, швидку. Зайшов туди, а там взагалі - купи м'яса, рука валяється. Льову вивів, замотав йому голову. Чекали, коли приїхала поліція.

Хочу заспокоїти всіх пайовиків. Зі мною все нормально. Футбол був, є і буде. Підприємства були, є і будуть. Будемо працювати. У нас буде все добре, - сказав Поворознюк.

Читайте также: В комнате, где находился президент "Ингульца" Александр Поворознюк, взорвалась граната

Читайте также: Стали відомі подробиці вибуху в кімнаті з президентом "Інгульця"

Читайте также: Александр Поворознюк: "Чудак вытаскивает гранату, бросает на стол - не понимаю, как я выжил"

Читайте также: Національна поліція зробила заяву щодо вибуху в приміщенні, де був президент "Інгульця": "Є загиблий"

Популярные новости