Анатолій Безсмертний: "Побачимо, чи вдасться нам витримати такий нелегкий календар"

456 17.04 2021   10:56
Фото - "Днепр-1"

Післяматчеві коментарі головного тренера ПФК "Львів" Анатолія Безсмертного після зустрічі з ФК "Олександрія". Його підопічні на домашньому полі здобули важливу перемогу над суперниками (3:1).

"Хлопці дуже чекали цієї перемоги. Усі дуже раді. Футболісти виконали хороший обсяг роботи. Хочеться, перш за все, з такою перемогою привітати наших вболівальників, телеглядачів, які нас підтримують. Дуже приємно. До матчу ми готувалися менше тижня, тому ставку робили не на кількість тренувань, а на якість. Хлопці дуже добре попрацювали. Приємно бачити те, як футболісти виконують ту роботу, яку тренерський штаб їм пропонує. Ця перемога – велика радість для нас.

Щодо важливості першого голу? Ми доводили м’яч до штрафного майданчика суперників, але замість того, аби загострювати, трішки нібито побоювались. Можливо, гол, який пропустили, трішки збадьорив нас. Хлопці зрозуміли, що втрачати нічого і трішки агресивніше спрацювали попереду.

Стосовно результативності Ернеста у матчі? Ми розмовляли з ним перед грою. Він зрозумів, що підвів нас у Дніпрі. Те ж саме можу сказати про Алваро, який не забив пенальті у Полтаві. Вони справді були схвильовані. Мені навіть трішки дивно було, що легіонери настільки переймаються за команду. Ми заспокоїли їх та запевнили, що у футболі всяке трапляється. Як бачите, гравці віддячили вдалою роботою на полі.

Команда суперника трішки здивувала стартовим складом, але я розумію, що в "Олександрії" футболісти хорошого рівня, тому ротацію таки можна застосовувати. Розумів також, що у них попереду кубковий матч, на який, можливо, зробили більшу ставку. Тим не менш, на це особливої уваги не звертали. Перш за все, хотіли самі зіграти якомога краще.

Не дивлюся наразі до турнірної таблиці. Для нас важливим буде кожна наступна гра. У нас дуже важкий графік попереду, але важливо, що повертаються до основної обойми наші раніше травмовані футболісти. Побачимо те, чи вдасться нам витримати такий нелегкий календар", – зазначив Анатолій Безсмертний у коментарі для телеканалів "Футбол".

Читайте также: Favbet Лига. "Львов" - "Александрия" 3:1. Видеообзор матча

Источник: ПФК "Львів"
Популярные новости