Владислав Кулач: "З "Зорею" в нас завжди справжня заруба"

595 13.04 2021   13:34
Фото - Денис Руденко, Footboom

Минулого уїк-енду "Ворскла" у доволі непростому матчі переграла ПФК "Львів" (2:1), який останнім часом устиг заявити про себе, як гроза авторитетів.

Свій бомбардирський доробок у звітному протистоянні з командою Анатолія Безсмертного зумів поліпшити форвард полтавського клубу Владислав Кулач. Проте, за словами самого футболіста, хоча він і прагне виграти залік найкращих снайперів сезону 2020/2021, все ж на перший план виходить командний успіх, а потім – особисте. Десятка "Біло-зелених" наздогнав динамівця Віктора Циганкова. У обох тепер по десять забитих м’ячів. На гол менше мають Шахаб із "Зорі" та чернігівець Андрій Тотовицький.

"Звісно, я знаю з ким змагаюся зараз у бомбардирській гонці. Утім, якщо відверто, то радію, перш за все, коли моя команда здобуває чергові три очки. Всі ж знають, що полтавський клуб славиться саме колективом. За рахунок нашого особливого духу, що панує в команді, ми й досягаємо успіху. До кінця чемпіонату залишається вже зовсім мало часу, ми розуміємо, що в кожній наступній зустрічі потрібно буде витискати максимум із нашого потенціалу. Та й конкуренти за місце в єврокубковій зоні не скидають обертів. Наразі думками вже про матч із "Зорею", з якою в нас завжди справжня заруба. У той же час, із нетерпінням чекаємо і цієї зустрічі, та й інших, як от: виїзд в гості до "Колоса", потім – київське "Динамо". Переконаний буде дуже непросто, але разом із тим цікаво. Окремо хочу подякувати всім, хто за нас уболіває та навіть у період карантину приходить до воріт стадіону, аби підтримати команду. Так уже хочеться, аби вони повернулися, нарешті, на трибуни!", - цитує Кулача офіційний сайт полтавського клубу.

Читайте также: Владислав Кулач: "Выстрадали победу"

Популярные новости