Тарас Саків: "Взимку міг перейти в "Десну", але все зіпсувала травма"

916 09.04 2021   16:52
Фото - Денис Руденко, Footboom

Захисник "Минаю" Тарас Саків розповів, чому він залишив "Рух" та про варіант із "Десною".

– А з "Руха" я не пішов, з "Руха" мене прибрали. У мене був перегляд контракту і ми мали домовлятися за нові умови, я пам’ятаю, що ми тоді зіграли в Полтаві, 5:2 програли, провалили повністю цю гру та нам дали кілька вихідних, бо була пауза на збірні. Я поїхав додому, а потім вже приїхав, мені зателефонували директори наші, Лапіцький і Дедишин.

Спочатку думав, що вони хочуть домовитись за контракт, за умови поговорити, але вийшло все так, що вони сказали, що більше не бачать мене в клубі, мовляв, у нас зараз інший план гри, ти не вписуєшся в нашу схему, тренер тебе не бачить в цій тактиці, ти можеш залишитися.

Адже в мене був чинний контракт і вони говорили, що я дійсно можу бути в команді, але просто який сенс залишатися, якщо я не граю. Сам розумію прекрасно, що мені тоді було 22 роки і типу просто десь сидіти в команді, або грати за дубль це теж не варіант. Я вирішив розірвати контракт за обопільною згодою і все, зарплату до того числа, коли контракт був розірваний, то вони мені виплатили все.

Читайте также: "Минай" подовжив контракти з Нурієвим і Саківим

Про варіант із "Десною"

– В мене були пропозиції взимку перейти в іншу команду, але все зіпсувала травма. Це була "Десна", Рябоконь вже навіть з Кобіним говорив про це, але який сенс підписувати клубу футболіста та два місяці ще лікувати його, а тут по суті залишається місяць до кінця чемпіонату.

Усі знають, що "Десна" бореться за бронзові медалі, за єврокубки, то це би не логічно було би, плюс у них же був варіант з іншим захисником й вони його підписали, маю на увазі Сухоцького, - цитує Саківа "БФ".

Популярные новости