Микола Цимбал: "Для Нурієва це вже четверта гра за два тижні"

937 05.04 2021   11:44
Официальный сайт "Миная"

Головний тренер "Минаю" Микола Цимбал на післяматчевій пресконференції оцінив гру команди в матчі 20-го туру чемпіонату України з "Колосом" (0:0), інформує пресслужба клубу.

- Було два різних тайми. В першому хлопці перенервували, перегоріли, багато було сумбуру, який не давав нам проводити атаки. Нам треба було більше відкривань за спину, але м’яч дістати до чужої штрафної було важкувато. Зрештою, тиск за результат відчувався.

Але зуміли перебороти себе і на другий тайм вийшла зовсім інша команда, яка хотіла не просто зберегти цю нічию, а й виграти матч. В другому таймі у нас було пара хороших моментів для цього. Для нас зараз кожне очко важливе, майже на вагу золота, тому вдячний хлопцям за самовіддачу та позитивний результат.

В перерві попросили футболістів заспокоїтися, не думати про турнірну таблицю, про очки. Сказав їм, що вони індивідуально нічим не поступаються гравцям "Колоса". Що треба бути сміливіше, наполегливіше, щоб вірили, що зможуть їх обіграти, щоб активніше діяли при стандартах, а не стояли на місці як у першому таймі. Нурієв зі стандарту мав хорошу нагоду, але їх воротар виручив.

До речі, для Нурієва це вже четверта гра за два тижні. Він професіонал, добре себе готує. Чому випустили наприкінці двох форвардів? Хлопцям, які грали попереду весь матч вже було важкувато, щоб відкриватися за спину, відпрацьовувати в атаці, тому освіжили цю лінію. Загалом результатом задоволені і готуємося до наступного важливого матчу з "Рухом".

Читайте также: Favbet лига. "Минай" - "Колос" 0:0. Видеообзор матча

Популярные новости