Володимир Шаран: "У мене є претензії до деяких гравців "Олександрії"

614 21.03 2021   18:16
Фото - "Днепр-1"

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран в ефірі програми "Тур ONLINE" проаналізував поразку від "Інгульця" в 19 турі Favbet Ліги (0:1).

- Ми сьогодні програли по ділу, тому що "Інгулець" взяв нас нашою зброєю. На перший план вийшло бажання суперника і бійцівські якості на важкому полі. В цьому компоненті ми повністю програли.

Протягом тижня я наголошував, що все залежатиме від настрою на гру і все робили для того, щоб хлопці поставилися серйозно. Напривеликий жаль, повторилася історія після перемоги з "Маріуполем", коли програли "Минаю" в Ужгороді. Ми розуміємо, що без боротьби, настрою, важко перемогти любу команду, в якої нема майстерності. Коли в тебе ще чотири гравці пропускають гру - це Банада Ковалець, Пашаєв і Шастал, ми бачимо зовсім іншу картину.

Але в мене є претензії до деяких гравців, прізвища яких я не хочу озвучувати. Якщо немає майстерності, треба компенсувати бажанням і самовідданою боротьбою. Суперник забив гол і їм легше було грати, тому що відкрили зони. Ми не заслуговували на очки сьогодні.

Пошкодження Дубри? Там серйозна травма ахіллу. Не знаю, чи поїде він грати за збірну, - сказав Шаран.

Читайте также: Favbet Лига. "Ингулец" - "Александрия" 1:0. Видеообзор матча

Популярные новости