Остап Маркевич: "Український чемпіонат вирівнявся"

832 19.03 2021   14:10
Фото - fcmariupol.com

Головний тренер ФК "Маріуполь" Остап Маркевич напередодні гри проти "Миная" дав інтерв’ю клубній пресслужбі.

— Нарешті гра на домашньому полі. Чи чекали на це?

— Думаю на це питання відповідь не потрібна. Звичайно чекали. Експеримент, який ми вимушено провели, граючи постійно на виїзді виявився для нас складним. Проте ми отримали неоціненний досвід, який загартував і об’єднав нас. Ця ситуація спричинила те, що ми провели невиразний матч проти "Колоса". Але за винятком цього матчу всі ігри ми виглядали добре, а в чомусь і переважали суперників. Але фактор чужого поля він все ж таки вагомий.

— Всі наступні ігри до кінця сезону будете проводити вдома?

— Дуже сподіваємося на це.

— Ви вже дивилися нове поле?

— Так, звичайно. Зараз воно виглядає досить непогано, сподіваємось до суботи буде в ще кращому стані. Трава ще досить молода, але грати можна.

— Наскільки "Минай" зараз опарний суперник для вас?

— Український чемпіонат зараз вирівнявся. Хтось можливо знаходиться нижче в турнірній таблиці, але за рахунок бійцівських якостей може взяти очки. На мою думку, це позитивне явище для нашого футболу. Ми будемо намагатися достойно представляти місто Маріуполь.

— В цьому матчі матимете підтримку вболівальників.

Читайте также: Мирон Маркевич посетил тренировку "Мариуполя"

— Так, ми дуже чекаємо на їхню підтримку!

— Чи маєте кадрові проблеми?

— Маємо на жаль. Сікан травмований і вибув на довгий період. Данило знаходився в гарній формі, завжди проявляв бійцівські якості й своїми діями впливав позитивно на команду. Це для нас досить вагома втрата. Але це футбол. Таке трапляється.

Популярные новости