Остап Маркевич: "Дуже складно за один сезон створити команду - я про це неодноразово говорив"

629 14.03 2021   17:28
Фото - fcmariupol.com

Головний тренер "Маріуполя" Остап Маркевич прокоментував поразку від "Колоса" у 18-му турі УПЛ (1:4).

- Не можу сказати, що це був провальний матч, як могло здатися, дивлячись на підсумковий рахунок. На мій погляд, гра була рівною. Але позначився досвід гравців "Колоса" в завершальній фазі атак. Хороша гра, хороший футбол. Так, були помилки з нашого боку.

Я вже неодноразово говорив, у нас є талант, але, на жаль, ще не дуже міцна психологія. Будемо працювати над цим. Якраз в таких ситуаціях і формується справжній характер - в такий невдалий період в житті потрібно зібратися в міцний кулак і продовжувати йти вперед з високо піднятою головою. Саме це є найважливішим моментом у становленні молодих футболістів. В майбутнє ми дивимося з оптимізмом.

Можливо, ми десь привчили наших уболівальників до того, що, граючи на виїзді, ми набираємо очки. Але все-таки дуже складно за один сезон створити команду - я про це неодноразово говорив. У минулому році клуб зробив крок в сторону оновлення та омолодження команди. Але футболісти дуже молоді і їм потрібен досвід і час. Час тренувальної роботи та ігровий час, - цитує Маркевича офіційний сайт азовців.

Читайте также: "Мариуполь" - "Колос" 1:4. Финальная гастроль

Популярные новости