Офіційно: Анатолій Безсмертний - головний тренер ПФК "Львів"

1693 02.03 2021   15:33
Фото - ПФК "Львов"

У вівторок, 2 березня, на заміській базі у Брюховичах колективу професійного футбольного клубу "Львів" представили нового наставника. Ним став український фахівець Анатолій Безсмертний. Новому головному тренеру допомагатиме також Едуард Павлов, інформує офіційний сайт місцян.

Останнім клубом 52-річного спеціаліста була друголігова "Черкащина". Значаться також у тренерській біографії Безсмертного такі клуби як: "Дніпро" (Черкаси), ФК "Полтава" та "Полісся" (Житомир)

Новий наставник "синьо-золотих левів" вже встиг поділитися думками та враженнями від свого призначення:

"Мені дуже приємно опинитися знову у Львові, де починався мій шлях у великий футбол. Звісно, є і невеличке хвилювання, що прийняв таку команду. Команду з амбіціями, достатньо непогану. Втім, ситуація, звісно, у клубу зараз не з найкращих. Тим не менш, будемо працювати. Треба підіймати команду вище у турнірній таблиці. "Львів" на це заслуговує. Сподіваюся, хлопці приймуть ті ідеї, тенденції футболу, які ми будемо їм пропонувати. Звісно, потрібно буде покращувати гру в усіх аспектах. Як у грі в обороні, так і в атакувальній роботі, зокрема, також і в переходах. Попереду багато роботи", – зазначив новий головний тренер "Львова" Анатолій Безсмертний.

Читайте также: Віталій Шумський: "Зрозуміли, що нам краще розійтися"

Популярные новости