Віталій Шумський: "Зрозуміли, що нам краще розійтися"

912 02.03 2021   14:50
Фото - pfclviv.com

Екстренер Львова Віталій Шумський в інтерв'ю Футбол NEWS розповів детально про те, як було прийнято рішення припинити співпрацю з клубом. Раніше ми писали, що в українському футболі стався мовний скандал за участю Віталія Шумського і одного з арбітрів.

"Подзвонив генеральний директор клубу і попросив разом з помічником приїхати на базу. Запитали як настрій і після цього повідомили про відставку і подякували нас за роботу. Я до роботи тренера ставлюся по-філософськи: ми знаємо яких результатів ми досягли і якщо результат негативний - значить потрібно бути готовим до наслідків.

Домовилися з керівництвом розірвати контракт за обопільної згоди сторін. Нам конкретно причину не назвали, але по ходу розмови ми зрозуміли, що нам краще розійтися.

Завтра я зі своїм помічником заїду на базу, подякуємо за роботу, вибачимося якщо щось було не так з нашого боку. Далі потрібно трохи відпочити. Думаю тижнів зо два потрібно відпочити, а далі час покаже.

Готовий працювати, але все залежить від пропозицій. Можна працювати й в першій лізі, якщо команда ставить серйозні завдання. Кожен тренер хоче досягати якихось цілей", - заявив Шумський.

Очікується, що новим головним тренером Львова стане Анатолій Безсмертний.

Читайте также: Віталій Шумський: "Ніхто мені щодо мовного скандалу нічого не говорив"
Популярные новости