Віталій Шумський: "Не розумію, чому цей арбітр хоче подавати на мене в суд. Який наклеп?"

926 28.02 2021   13:29
Официальный сайт "Львова"

Головний тренер "Львову" Віталій Шумський в коментарі телеканалу "Футбол 1" поділився думкою про судовий позов проти нього від арбітра Миколи Кривоносова. Той вважає наклепом звинувачення в порушенні закону про функціонування державної мови.

- Я не хвилююся. Я висловив свою думку. Я сказав те, про що говорив під час гри з "Колосом". Не розумію, чому цей суддя хоче подавати на мене в суд. Наклеп? Який наклеп? Я не можу зрозуміти. Я у нього запитав, за що він показав жовту картку. Якщо за те, що я попросив спілкуватися зі мною державною мовою, тоді я взагалі не розумію, про який наклеп йдеться.

Вони пишуть, що я своїми діями систематично заважав бригаді арбітрів. Я взагалі нічого не говорив в сторону бригади арбітрів. Я один раз підійшов до четвертого судді й запитав по грі про порушення правил: "Чому в одному епізоді дають жовту картку, а в другому - не дають?". І все, більше я взагалі до арбітрів не звертався. Є компетентні органи. Нехай вони розбираються. Я вважаю, що наші арбітри повинні розмовляти державною мовою, тому що вони публічні люди, - цитує Віталія Шумського "Футбол NEWS".

Читайте также: Віталій Шумський: "Я б хотів, щоб всій Україні бригада арбітрів відповіла, за що вони мені дали жовту картку"
Популярные новости