Іван Федик: "У матчі "Колос" - "Рух" за планом було вбивство невідомим тупим суддею, як у Агати Крісті"

1292 27.02 2021   23:09
Фото - fcrukh.com

Головний тренер "Руху" Іван Федик у програмі "Тур Online" прокоментував перемогу над "Колосом", а також поділився думками щодо роботи суддівської бригади на чолі з Олександром Омельченком.

- Враження від матчу такі, що за планом було вбивство невідомим тупим суддею, як у Агати Крісті. Він і далі буде невідомим, якщо так буде обслуговувати матчі. Проблема тих, хто створював цей план, в тому, що ми не здаємося і граємо до кінця.

- У чому ваші претензії до арбітра?

- Проаналізуйте матч, ви зрозумієте. Можете подивитися і попередні зустрічі, які пройшли на стадіоні "Колоса". Я не буду зараз вдаватися в подробиці. Але я нікого не звинувачую.

- Чому арбітр вас видалив?

- Він показав мені червону картку, тому що я робив зауваження і йому, і четвертому судді. Я не дозволю знущатися над своєю командою. Може, їм роздрукувати правила, щоб вони почитали.

Кухаревич такий, що його треба постійно підганяти, він може заснути на полі. Цим ми і займалися з лавки. У кінцівці він забив і довів. Забив другий гол у 15 матчах, може вважати себе міні-бомбардиром. Борячук дуже рвався грати, тому ми йому дали шанс з перших хвилин. У нього була операція, він дуже хотів зіграти, - сказав Федик.

Читайте также: Favbet Лига. "Колос" - "Рух" 1:2. Видеообзор матча
Популярные новости