Остап Маркевич: "Команді не вистачає майстерності - не всі відразу Мессі, Холанд та Мбапе"

495 20.02 2021   17:17
Фото - fcmariupol.com

Головний тренер "Маріуполя" Остап Маркевич в ефірі програми Тур ONLINE на телеканалі "Футбол 1" поділився враженнями від матчу 15-го туру чемпіонату України з "Зорею" (0:1).

- Швидше за все, команді не вистачає впевненості в своїх силах і майстерності. Майстерність не приходить з молодістю. Дуже невеликий відсоток футболістів відразу мають рівень майстерності, який дозволяє забивати. Не всі відразу Мессі, Холанд та Мбапе. Буває так, що потрібен час для того, щоб здобути цю майстерність і впевненість.

Ми самі собі поставили амбітні завдання. Хочеться ставити цілі як можна вище, але на жаль, ні ми ні хлопці не чарівники. Але я вважаю, що ми все одно виглядали гідно, хоч і зробили багато помилок, особливо в передачах. Тут потрібно враховувати ще й поле, яке не дозволяє грати в швидкий і динамічний футбол. Коли ти маєш таку перевагу, як у нас у другому таймі, швидкість переміщення м'яча стає необхідною для реалізації цієї переваги. Будемо працювати, я вважаю, що у нас є час, ніякої трагедії немає, - Остап Маркевич.

Читайте также: Остап Маркевич: "В Украине нельзя играть зимой"
Популярные новости