Віталій Шумський: "Була дуже важка гра"

13.02 2021   20:18
Официальный сайт "Львова"

Післяматчеві коментарі в.о. головного тренера ПФК "Львів" Віталія Шумського. "Городяни" на виїзді були сильнішими за "Минай" (1:2).

- Дуже важка сьогодні була гра, бо ми буквально декілька днів тому повернулися з Туреччини. Дуже важко звідти добиралися. Погода також, самі бачите, яка. Втім, хлопці – молодці. Десь пристосувалися до такого слизького поля. Усім футболістам за такий матч подякували. Це була дуже важлива перемога для нас.

- У вас були сумніви перед стартом поєдинку чи потрібно взагалі грати на такому полі. Втім, як бачимо, зіграли і перемогли. Як оціните стан газону?

- В принципі, були з "Минаєм" у рівних умовах. Власне тому, сказав хлопцям, аби виходили і грали. Якщо б гру перенесли – це було б несправедливо. Все має вирішуватися на футбольному полі.

- У матчі з "Минаєм" доволі добре зіграли Ваші придбання-повернення. Футболісти, які повернулися з оренди, зіграли ключову роль у цій зустрічі. Ренан асистував, Алваро забивав. В атаці вони додали…

- На зборах ми їх часто ставили в парі, особливо в останній грі з "Динамо" (Батумі) вони також зіграли добре. Власне тому, на стартовий поєдинок другого кола ми також прийняли рішення випустити їх на поле разом. Не прогадали.

Читайте также: Виталий Шумский: "Я смотрел в Турции матчи "Миная" - обоим будет тяжело"

- Другий тайм видався трохи нервовим. Ренан міг забивати, але не вийшло. Пішла атака у відповідь – пропустили.

Так, це футбол. Не забиваєш ти – забивають тобі. Це психологія. При рахунку 0:2 зовсім по-іншому грається. Коли ж 1:2, вже з’являється певна знервованість у діях позаду, тому… Такий футбол.

Notícias em destaque